Privacy Policy

När du lägger din beställning hos oss på www.lilialex.se uppger du dina person uppgifter även kallade data. Nedan beskrivs hur vi samlar in och hantera denna data på vår webbplats. Denna policy gäller endast på LILIALEX webbplats och således inte på andra webbplatser som inte står under vår kontroll. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen (1998:204) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du närsomhelst begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall skriftligen via e-post på Vip@lilialex.com. Din information delas inte med tredje part såvida inte (se nedan).

1. Insamling av Data

För att vi skall kunna fullfölja och leverera din önskade beställning kräver registreringsprocessen att du lämnar information rörande dina folkbokföringsuppgifter, personnummer och i de fall du skapar en profil önskade uppgifter enligt formulär. Alla uppgifter sparas i varje enskild order ihop med IP-adress och cookie-information. Sammanställningen av personlig data sker under skyddad krypterad trafik även kallad SSL.

2. Användning av Data

För att förbättra och anpassa din upplevelse på vår webbplats behöver vi använda oss av insamlad data för att kunna meddela dig om specialerbjudanden, ge möjlighet till produktrekommendationer och tjänster eller annan laglig funktion. Vi kommer inte att ge eller på annat sätt vidareförmedla vår medlemsdata till någon annan.

Data kommer inte att ges till tredjepart såvida inte:

-Vi tillhandahåller en tjänst som kräver interaktion med eller förses av tredjepart som kräver ditt godkännande.
-I fall där vi behöver göra eftersökningar i legala processer.
-Om ditt användande av denna webbplats är i strid mot denna policy, användarregler eller andra orsaker som kan bedömas som krav för att säkra LILIALEX egendom eller rättigheter.
-Om webbplatsen blir uppköpt av tredjepart, då tredjepart övertar data enligt denna policy. I sådana fall kommer du som kund att bli skriftligen informerad om detta via e-mail förutsatt att vi har din kontaktdata i vår databas. LILIALEX ansvarar inte för felaktiga emailadresser som lämnats till oss och som därför hindrar denna information att komma fram till kund.

För eventuella länkar på vår webbplats som går utanför www.lilialex.se webbplats, informeras du härmed att läsa deras gällande policy då LILIALEX policy därmed inte gäller längre.