2017-11-21 13:40

GuchiaKliniken 

GuchiaKliniken är en läkarmottagning med specialisering på minimalt invasiva injektions behandlingar, kosmetisk dermatologi och medicinsk hudvård. Vid köp av behandling medföljer ett gåvokort som ger 35% rabatt på köp av LILIALEX kollektion online.

GUCHIAKLINIKEN GÅGATAN
Södra Förstadsgatan 4, Malmö

GUCHIAKLINIKEN PLASTIKKIRURGI
Lilla Nygatan 11, Malmö

Four Gardens Spa

Four Gardens Spa är en del av ett exklusivt lifestyle living koncept tidigare känt som Victoria Park. Avslappning och njutnig genom en mängd skönhets & hud behandlingar, mindfulness , och rika smakupplevelser i den tillhörande restaurangen. Omgivet av en enastående utsikt över kalkbrottet. Vår samlade kollektion finns på plats för provning samt inköp!

FOUR GARDENS SPA
Kalkstensvägen 9, Malmö

Alex Of Stockholm

Fitness - Fashion - Travel - Interior designer

 Eddie Fischer

Fashion & Style Blogger

Una Nikolic

Grundare och ägare av ett unikt Multi-brand Concept fokuserat på konst, heminredning och mode i centrum av en 130m2 stor lägenhet i Belgrad, Serbien.

Karen Hoisington

Vi välkomnar stolt Karen Hoisington som vår viktigaste varumärkesambassadör på den asiatiska marknaden; Singapore, Malaysia, Kina, Japan, Filippinerna och Korea. Karen Hoisington är en marknadsförings strateg, grundare och ägare av Datum Branding, Singapores ambassadör för Maiden Voyage (Storbritannien), en serie författare av 6 böcker (en bästsäljare) och en internationell keynote-talare. Hennes mångsidiga erfarenhet och kundexpertis inkluderar varumärkesprofilering av allt ifrån märkesflygbolag till djur zoon med ett sammanlagd nettovärde på 2 miljarder dollar.